Ten klakson to żart, który włożyli do Kony, kto tu go wymienił lub wie, gdzie się znajduje?
Zamówiłem kilka klaksonów Hella z Amazon i jestem gotowy!
Moja opinia na temat bardzo żałosnej modernizacji fabrycznego klaksonu Hyundaia, na te czasy, kiedy po prostu trzeba obudzić tego wyjątkowego idiotę, który przechodzi przez życie tak, jakby był jedynym na tej planecie. Znasz tego idiotę na lewym pasie, jadącego 20 mil na godzinę mniej niż ograniczenie prędkości, lub wędrującego po pasie podczas pisania SMS-ów na swoim osobistym urządzeniu komunikacyjnym. Jeśli ty też chcesz, żeby odłożyli ten telefon komórkowy i zwrócili uwagę na prowadzenie pojazdu, żebyśmy wszyscy mogli przeżyć jeszcze jeden dzień. Zainstaluj nie tylko jeden zestaw klaksonów Hella, ale dwa zestawy, parę super tonów i parę ostrych tonów. To dużo pracy, aby zdjąć przedni zderzak i wykonać prawidłową instalację, równie dobrze można zrobić to na dużą skalę, to może uratować życie twoje i twojej rodziny. JEŚLI MUSISZ ZATRĄBIĆ, CHCESZ, ŻEBY LUDZIE (i ci idioci, o których mówiłem wcześniej) CIĘ USŁYSZELI!!!!Ten klakson to żart, który włożyli do Kony, kto tu go wymienił lub wie, gdzie się znajduje?
Dobra robota, dziękuję za poświęcony czas na opublikowanie i udostępnienie.Check the post, seems like pictures 19 through 25 are missing from above. here they are.
Tak, żałosne to prawda. Zatrąbiłem na ciężarówkę, która mnie zajechała i to "piszczenie" przy 70 milach na godzinę było żenujące i prawdopodobnie nikt poza mną go nie usłyszał. Zestaw podwójnego klaksonu Hella otrzymany i w tym tygodniu będzie montowany. https://www.amazon.com/gp/product/B000CRZXPILol. Też to dzisiaj mówiłem. Klaxon to żart, też będę musiał kupić jakieś porządne klaksony. Miałem je w mojej tacomie i były niesamowite!
Nie jestem pewien, do czego się odnosisz, ponieważ klakson jest dość żałosny. Mam parę Hella Supertones w standardowym miejscu.Mój samochód jeździ świetnie, ale jestem bardzo rozczarowany przerażającym dźwiękiem. Jakieś wypróbowane sugestie?
Klaksony Hella, które zamówiłeś do swojej Kony. Czy są głośne i czy mają WŁAŚCIWĄ wtyczkę, aby można je było po prostu podłączyć? Czy wymieniłeś drugi klakson (klakson alarmu samochodowego), który znajduje się po stronie pasażera wewnątrz ściany błotnika?Ten klakson to żart, który włożyli do Kony, kto tu go wymienił lub wie, gdzie się znajduje?
Wszystko, co naprawdę musisz zrobić, to pociągnąć za przewody i zamontować nowe klaksony w bardziej dostępnym miejscu.Cóż, po sprawdzeniu, klakson znajduje się (twarzą do zderzaka) po prawej stronie przedniego panelu, w połowie linii środkowej. Istnieje tylko jeden, ewentualnie dwa sposoby, aby się do niego dostać. Pierwszy wymaga demontażu panelu przedniego, drugi, być może będziesz mógł zdjąć dolny panel silnika i sięgnąć w górę i go usunąć. Najpierw oceniam demontaż panelu, ponieważ byłaby to łatwiejsza trasa. Nie zamierzam zdejmować przedniego panelu tylko po to, aby dodać lub wymienić dodatkowe klaksony. Teraz, jeśli i kiedy pojawią się z większymi
@dbeatty, drugi klakson tak naprawdę nie jest klaksonem. To brzmi bardziej jak cyfrowy sygnał dźwiękowy, jak w sygnale cofania dla ciężarówek, furgonetek itp. Pochodzi z pobliża tego samego miejsca, co klakson w Kona. Hyundai, a także starsze samochody Kia, używały małego, okrągłego klaksonu w stylu motocyklowym. Mój syn ma taki w swoim Kia Rio z 2015 roku.?